Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@06:21:54 GMT

۲۹ مدرسه توسط خیران در سقز ساخته شد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۰۱۹۱

۲۹ مدرسه توسط خیران در سقز ساخته شد

فیروز عارفی روز یکشنبه در آیین کلنگ زنی مدرسه ۶ کلاسه خیرساز اظهار داشت: خیرین مدرسه ساز حق بزرگی بر نظام آموزش و پرورش دارند چون با وقف مال و ثروت خود در راه کمک رسانی به جامعه دانش آموزی و آینده سازان، سعادت دنیوی و اخروی خود را بیمه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ارزش کار مدرسه سازی با هیچ معیاری قابل سنجش نیست، افزود: مدرسه سازی کاری نیک و ارزشمند است و خیرین مدرسه ساز نقش مهمی در جهت پروش آینده سازان نظام اسلامی بویژه در مناطق محروم و دور افتاده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عارفی اضافه کرد: قسمت عمده بافت فضاهای آموزشی شهرستان در فاصله زمانی بین سال‌های ۴۷ تا ۶۴ احداث شده و فرسوده تلقی می‌شوند که حل این موضوع نیاز به همت و دلسوزی بیشتر خیرین مدرسه ساز دارد تا مدارسی نو برای دانش آموزان ساخته شود.

وی با اشاره به اینکه در ۱۰ سال گذشته حدود ۱۰۰ مدرسه در شهرستان سقز ساخته و به بهره برداری رسیده است، یادآور شد: با وجود اینکه مدرسه سازی با همت خیرین رشد خوبی داشته اما با توجه به رشد مثبت جمعیت، این میزان از مدرسه سازی برای تحت پوشش بردن جمعیت لازم تحصیل کفایت نمی‌کند.

سرپرست آموزش و پرورش سقز با بیان اینکه ۲۹ مدرسه خیرساز در شهرستان هم اکنون در زمینه ارایه خدمات آموزشی و تربیتی فعال هستند و در کنار آن، ۱۴ مدرسه تخلیه شده و ۳۰ مدرسه تقریبا نیاز به بازسازی نیز داریم، تاکید کرد: مدرسه سازی به عنوان یک فرایند مشارکتی بین دولت و مردم باید نگریسته شود.

وی با این هدف که مدرسه سازی ثواب عقبی و رضایت خاطر وصف نشدنی در این دنیا را بدنبال دارد، از مجموعه خیرین و افراد متمول درخواست کرد به این امر مقدس تداوم بخشیده و مانند همیشه یار و یاور آموزش و پرورش باشند.

عارفی افزود: این مدرسه ۶ کلاسه در زمینی به مساحت یک هزار و ۹۰۰ متر مربع و در زیر بنای ۷۲۰ متر مربع جنب دبستان مرحوم آباذری برای تحت پوشش بردن جمعیت قابل توجه دانش آموزان این منطقه با همت خانواده خیر ورثه مرحوم حاج ناصر محمدی احداث خواهد شد.

فرزند ناصر محمدی (خیر مدرسه ساز) نیز در این مراسم با بیان اینکه موانع سر راه این طرح باید برطرف شود، گفت: در راستای ساخت و تسریع در اتمام این مدرسه، باید مسوولین و دستگاه‌های خدمات رسان، همکاری‌های لازم را داشته باشند.  

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

برچسب‌ها کردستان خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی سقز دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی سقز دانش آموزان کردستان خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی سقز دانش آموزان خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۰۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد

دانشمندان هلند و کره جنوبی به تازگی دستگاهی به نام «ممریستور یونترونیک(مقاومت حافظه)» یا به عبارت دیگر سیناپس مصنوعی ساخته‌اند. این دستگاه که کمی قطورتر از موی انسان است، بخشی از مغز را شبیه‌سازی می‌کند که به ما در فکر کردن و یادگیری کمک می‌کند. این اولین باری نیست که دانشمندان تلاش می‌کنند دستگاهی ایجاد کنند که می‌تواند شبیه مغز انسان فکر کند، اما این دستگاه خاص است، زیرا مانند دیگر دستگاه‌ها ساخته نشده بلکه مانند مغز ما ساخته شده است.

به گزارش ایسنا، این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک(کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستورها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربردهای فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ(LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آنها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آنها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما(Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستورهای یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آنها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک(neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد